AAN DE SLAG

Als leefstijlcoach werk ik met mijn cliënten aan een blijvende leefstijlverandering. Dit betekent dat je leert om bewust keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en dat je hier een balans in vindt. Een passende en gezonde leefstijl zal ertoe leiden dat je beter in je vel komt te zitten en gezonder zult zijn.

 

Voordat je een beslissing neemt of je het traject in wilt gaan, kun je op een informele manier kennis met mij maken. Ons eerste gesprek is een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij jou thuis of op mijn werkplek plaats vinden. In dit gesprek kun je ervaren hoe ons contact verloopt en kun je eventuele vragen stellen. Naar aanleiding van dit gesprek besluiten we om met elkaar verder te gaan of niet. Wanneer we besluiten verder te gaan zal er een intakegesprek plaatsvinden. In dit gesprek zullen we verder ingaan op je huidige situatie, je hulpvraag en de doelen die je met onze sessies bereiken wilt.

WAT JE VAN MIJ KUNT VERWACHTEN

 

Van mij als leefstijlcoach mag je verwachten dat ik me empathisch naar je opstel en vertrouwelijk om zal gaan met de informatie die je met mij deelt. Ik zet me voor 100% in om jou te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde leefstijl en het aanleren van gezonde gewoontes. Ik ben geïnteresseerd, oprecht en praktisch ingesteld. Afhankelijk van je hulpvraag kun je uitgaan van:

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • 1-op-1 coaching
 • Vastlegging van je coachingsdoelen
 • Aandacht voor leefstijl, voeding en mindset
 • Het aanleren van nieuw gedrag
 • Oefeningen voor blijvend resultaat
 • Concrete handvatten hoe om te gaan met trigger situaties
 • Het bespreken van jouw voedingspatroon
 • Voedingsadvies op maat
 • Tussentijdse contactmomenten via mail of telefoon

RESULTAAT

Na onze sessies besef je dat je meer invloed hebt op je leefstijl dan je had gedacht, weet je welke keuzes je kunt maken om lekker in je vel te zitten en heb je ervaren dat dit tegelijkertijd ook leuk kan zijn.

 • Je hebt een eigen persoonlijk LIJV plan
 • Je hebt een positievere mindset
 • Je maakt bewuster keuzes en hebt invloed op je leefstijl
 • Je hebt handvatten om op de gezonde weg te blijven
 • Je zit lekkerder in je vel en hebt meer energie
 • Je weet wat voor jou werkt en wat niet

INVESTERING

Om tot blijvende verandering te komen en deze te kunnen integreren in je leven, werk ik met vrouwen die zich voor een middellange periode committeren aan een samenwerking met mij. Samen gaan we voor een blijvende leefstijlverandering die je je door middel van oefening en herhaling eigen zult maken. Ik werk met vrouwen die bereid zijn in zichzelf te investeren. In tijd, in energie en in geld. Als vrouw geven we maar wat graag geld uit aan schoenen, kleding, kapper, mondhygiëniste, manicure en ga zo maar door. Dus waarom zou je niet investeren in je eigen gezondheid, het grootste goed dat je hebt? Je lichaam en geest hebben ook aandacht en onderhoud nodig. Investeren in je eigen gezondheid is een geweldig cadeau dat je jezelf kunt geven. En wanneer je lekker in je vel zit en gezond bent straal je dat ook uit. Een win-win situatie zeg ik zo!

 

Om jou de mogelijkheid te geven aan jezelf en je gezondheid te werken, hanteer ik een tarief van € 65,- excl. BTW per sessie. Een sessie duurt gemiddeld 75 minuten. Eventueel kun je je door je werkgever laten informeren welke vergoedingen er voor je zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheidsbevordering. En anders gun je jezelf dit gewoon!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou betekenen kan? En ben je klaar voor verandering? Neem dan per mail of telefonisch contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan via info@gezondmetmarg.nl of 06-45464489. Ik zie er naar uit je verder te helpen!

Wil je een gratis kennismakingsgesprek of heb je een vraag?
Neem dan gerust contact met mij op.