WIE IK BEN

Ik ben Margje, het gezicht van en de persoon achter Gezond met Marg. Al jaren ben ik geïnteresseerd in gezondheid, voeding, leefstijl, gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Een hoop boeken heb ik verslonden en vele cursussen en modules gevolgd. Dit alles is gevoed door mijn eigen interesse, maar ook door de nodige levenservaringen. Zo heb ik lange tijd met mezelf, mijn gezondheid en voeding geworsteld en heb ik daarnaast een burn out gehad. Gelukkig ben ik dit na heel wat tijd, energie en doorzettingsvermogen te boven gekomen. Ik ben dankbaar dat ik door middel van opgedane kennis en hulp van verschillende deskundigen mijn eigen weg gevonden heb. Mijn eigen weg naar gezondheid en ‘lekker-in-mijn-vel’. Omdat ik zelf ervaren heb hoe lastig zo’n veranderingsproces kan zijn en hoe geweldig het is wanneer je daar uit opgeklommen bent, wil ik andere vrouwen hier graag bij helpen. Ik hoop jou op dit gebied te kunnen inspireren. Uiteindelijk willen we toch allemaal lekker in ons vel zitten, gezond en tevreden zijn?

Accept the things you cannot change,
have the courage to change the things you can,
and have the wisdom to see the difference.
- Reinhold Niebuhr

In de afgelopen jaren heb ik een opleiding tot Voedingsdeskundige afgerond en heb ik diverse modules in coaching gedaan. Het is mijn doel om andere vrouwen te helpen bij het verkrijgen van een positief lichaamsbeeld, een gezond lichaam en balans in haar leven. Hierbij hoort positief over jezelf denken en goed voor jezelf zorgen. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van leefstijl, beweging en denkwijze. Ik geloof heel erg in het aloude mens sana in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Het één gaat niet zonder het ander. Graag wil ik je helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl en een positieve mindset. Naar mijn mening zijn beide van grote invloed op jouw geluksgevoel en de wijze waarop jij in het leven staat.

 

Naast interesse in bovengenoemde onderwerpen ben ik graag buiten in de natuur en doe ik aan fitness en yoga. Daarnaast houd ik van koken, ben ik met gezonde voeding bezig (logisch wellicht) en ga ik geregeld naar de sauna. Samen met mijn vriend, zijn twee zonen die parttime bij ons zijn, kat Karel én pup Zoë woon ik in het Groene Hart.

WAT IK BRENG

Zoals eerder gezegd wil ik je begeleiden naar het bereiken én behouden van een gezonde leefstijl. Samen gaan we kijken naar je huidige situatie, mogelijke belemmeringen en naar de situatie die je graag creëren wilt. Dit kan op het gebied zijn van voeding, maar ook op het gebied van beweging, leefstijl en/of mindset. We bespreken bijvoorbeeld belemmerende gedachtes en ook je zelfbeeld komt aan de orde; hoe je naar jezelf kijkt en hoe je met jezelf omgaat. Het uiteindelijke doel is dat jij lekker in je vel zit en tevreden zult zijn met wie je bent.

 

Heel graag wil ik een blijvende verandering bij je teweegbrengen. Dat je je lichaam gaat waarderen en dat je het geeft wat het nodig heeft. Er zorg voor draagt en verantwoordelijkheid voor neemt. Ik luister naar je, denk met je mee en geef je concrete handvatten waar je verder mee kunt.

WAT IK DOE

Ik begeleid vrouwen naar een:

  • Gezonde leefstijl;
  • Volwaardig voedingspatroon;
  • Positief zelf- en lichaamsbeeld.

 

Hierbij ben jij het uitgangspunt. Jij staat centraal. Samen gaan we in gesprek en kijken we wat bij jou past, afgestemd op jouw wensen en constitutie. Daarnaast kijken we naar je gedrag, overtuigingen en belemmeringen die je ervan weerhouden je beste zelf te zijn. Ik leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je het beste uit je leven kunt halen. Begeleiding bij het vinden van jouw gezondheid, jouw lekker in je vel (LIJV). Jouw persoonlijke LIJV-stijl. Ik wil je informeren en inspireren maar bovenal wil ik je verder helpen op jouw pad naar gezondheid. Gezondheid op meerdere fronten. Want ik geloof, en heb zo zelf ook ervaren, dat je alleen dán het beste uit jezelf en je leven kunt halen. Andersom: niet goed voor jezelf zorgen, zorgt ervoor dat je je niet optimaal voelt en je niet positief om kunt gaan met jezelf en alle gebeurtenissen die op je pad komen. Een gezonde leefstijl helpt je hoe dan ook verder. En zeg nu zelf: gezond en tevreden zijn wil jij toch ook?

Wil je een gratis kennismakingsgesprek of heb je een vraag?
Neem dan gerust contact met mij op.